دعای افتتاح از دعاهای شبهای ماه رمضان که محمد بن عثمان از نایبان خاص امام زمان (عج) آن را نقل کرده است. دعای افتتاح شامل مطالبی درباره خداشناسی، لزوم خوف و رجاء، توفیق عبادت، حکمت تأخیر استجابت دعا و ارزش مناجات با خدا است. بند آخر این دعا به اظهار علاقه به دولت اسلامی در پرتو ظهور امام مهدی(عجل الله فرجه)، بیان هدف حکومت اسلامی و وظیفه شیعیان در قبال آن پرداخته است.
زیارت جامعه کبیره از زیارتنامههای مهم شیعیان است که از طرف امام هادی(علیه السلام) در پاسخ به درخواست یکی از شیعیان (موسی بن عمران نخعی) صادر شده است. مضمون زیارتنامه باورهای شیعه درباره امامت، مقام ائمه اطهار(علیهم السلام)و وظایف شیعیان است. زیارت جامعه را میتوان برای هر یک از امامان معصوم(علیهم السلام) یا همه آنان با هم، در هر زمان و مکان خواند. در میان این زیارتنامهها «زیارت جامعه کبیره» متنی مفصّلتر از بقیه دارد؛ به همین دلیل به این نام معروف شده است.
مناجات حضرت امیرالمومنین علیه السلام در مسجد کوفه، دعایی منسوب به امام علی (علیه السلام) و از اعمال مسجد کوفه است. مناجات حضرت امیرالمومنین علیه السلام در مسجد کوفه یکی از متون و ادعیههای مشهور این حضرت است که در منابع موثق شیعیان همچون بحارالانوار، زاد المعاد و … آورده شده است. شما همراهان گرامی میتوانید فایل PDF متن و ترجمه و صوت این مناجات زیبا با صدای مادحین مشهور کشور را در ادامه مطلب دانلود فرمایید. التماس دعا.
دعای جوشن کبیر ، دعایی منقول از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می باشد که در ۱۰۰ بند، حاوی ۱۰۰۱ نام و صفت خداوند است. این دعا را جبرئیل به پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله آموزش داده است. امروزه این دعا در ایران معمولا یکی از بخشهای ثابت مراسم شبهای قدر در ماه رمضان است. عدهای نیز به سفارش روایات، این دعا را بر روی کفن خود مینویسند. فایل نیکو در این شب های عزیز از همه شما التماس دعا دارد.
دعای مجیر یکی از مهمترین دعاهای ماه مبارک رمضان است که خواندن آن دارای فضیلت و ثواب بسیاری است؛ بر اساس برخی از روایات حضرت جبرئیل این دعا را هنگامی که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در مقام حضرت ابراهیم علیه السلام مشغول خواندن نماز بودند بر ایشان نازل کرد. کفعمی در«بلد الامین»و«مصباح»این دعا را ذکر نموده و در حاشیه آن به فضیلت آن اشاره کرده،از جمله اینکه هر که این دعا را در«ایام البیض»[روزهای سیزدهم و چهارهم و پانزدهم]ماه رمضان بخواند گناهش آمرزیده میشود ،هرچند به عدد دانه های باران و برگهای درختان و ریگهای بیابان باشد.و خواندن آن برای شفای بیمار و ادای دین و بی نیازی و توانگری و رفع غم و اندوه سودمند است.
دعای ابوحمزه ثمالی سروده امام سجاد علیه السلام است که آن را در تمام سحرهای ماه رمضان میخواند. این دعا را ابوحمزه ثمالی از امام سجاد علیه السلام نقل کرده است. این دعا شامل صفات نیکوی خداوند، اسم اعظم و همچنین دربردارنده مفاهیمی مانند دشواریهای قبر و قیامت، سنگینی بار گناهان و لزوم اطاعت و پیروی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و خاندان معصومش است. سید ابن طاووس (۵۸۹-۶۶۴ق) در کتاب اِقبالُ الاَعمال به سند خود از هارون بن موسی تَلَّعُکْبَری (درگذشت: ۳۸۵ق) به اِسناد حسن بن محبوب زَرّاد (۱۲۹ یا ۱۴۹ق-۲۲۴ق) از ابوحمزه ثمالی روایت کرده که: «امام زینالعابدین علیه السلام در شبهای ماه رمضان بیشتر شب را به نماز میپرداختند و هنگام سحر این دعا را میخواندند.» این دعا را شیخ طوسی در مصباح المتهجد، کفعمی در البلد الامین و المصباح، مجلسی در زاد المعاد و بحارالانوار و شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان نقل کردهاند. التماس دعا…
دعای کمیل از دعاهاى بسیار معروف است، علاّمه مجلسى رحمه اللّه فرموده: این دعا از بهترین دعاهاست و دعاى خضر پیمبر است. امیر المؤمنین علیه السّلام آن را به کمیل بن زیاد که از خواصّ اصحاب آن حضرت بود آموخت و نیز فرموده: در شب هاى نیمه شعبان و در هر شب جمعه خوانده می شود، و برای کفایت از گزند دشمنان و گشوده شدن درهاى روزى و آمرزش گناهان سودمند است.