گوگل کلود پلتفرم (Google Cloud Platform) زیرساختی بسیار قوی از گوگل می باشد که شامل سرعت بالای شبکه، سرورها ونرم افزار است و امکاناتی را برای توسعه دهندگان برنامه های کاربردی و به خصوص وب ارائه می دهد تا آن ها قادر باشند به ساخت، تست و توسعه اپلیکیشن های خود در یک زیرساخت قدرتمند و قابل اعتماد بپردازند.گوگل نیز در راستای رقابت با رقیبان این زیرساخت را راه اندازی کرده و در حال توسعه آن می باشد.
فریم ورک Django یک چارچوب وب رایگان و متن باز است که در Python نوشته شده و از الگوی معماری MVT یا همون model-view-template پیروی می کند. هدف اصلی Django این است که ایجاد وب سایت های پیچیده و مبتنی بر پایگاه داده را آسان تر کند. این چارچوب بر قابلیت استفاده مجدد، Pluggability اجزای سازنده، کد کمتر، اتصال کم و توسعه سریع تاکید می کند. در این فریم ورک از Python در سراسر برنامه حتی برای فایل های تنظیمات و مدل های داده استفاده می شود.
ری اکت (reactjs) اساسا یک کتابخونه open-source جاوا اسکریپتی برای ساخت رابط کاربری(user interfaces) برای single page applications(اپلیکیشن های تک صفحه ای) است.این کتابخونه برای مدیریت لایه View برای وب استفاده می شود.همچنین React این امکان رو در اختیار ما میذاره که reusable UI components(کامپوننت های قابل استفاده مجدد رابط کاریری) ایجاد کنیم.React در ابتدا توسط Jordan Walke یکی از مهندسین ارشد فیسبوک ایجاد شد.React ابتدا در سال ۲۰۱۱ در فیسبوک مورد استفاده قرار گرفت و سپس در سال ۲۰۱۲ در اینستاگرام استفاده شد.
به عملکرد هایی که گسترش و توسعه وب سایت شما در دنیای اینترنت یا سایر شبکه ها را در پی داشته باشند، توسعه وب سایت می گویند. در میان برنامه نویسان معمولا کلمه طراحی وب سایت به معنی پیاده نمودن ساختار غیر گرافیکی سایت است.توسعه وب سایت می تواند آسان ترین صفحات سایت یا پیچیده ترین سامانه های مبتی بر وب سایت را شامل شود. توسعه وب سایت شامل توسعه تجارت الکترونیک، طراحی وب، توسعه محتوای وب، برنامهنویسی کاربر سو/کارپرداز، پیکرهبندی کارپرداز وب و توسعه سمت کاربر وب می باشد.
Adobe XD یک نرم افزار طراحی رابط کاربری و طراحی تجربه کاربری رایگان که توسط ادوبی تهیه و منتشر شدهاست. برنامه Adobe XD از طراحی برداری و طراحی Wireframe پشتیبانی میکند و در آن میتوانید تنها با یک کلیک پروتوتایپ تعاملی بسازید. ادوبی ایکس دی اولین نرم افزار Adobe برای محیط و پلتفرم جدید ویندوز و توسعه اپ iOS ، اندروید، وب سایت ها و … میباشد. این نرمافزار دارای ابزارهای کاربردی برای رفع بسیاری از نیازهای طراحان، توسعه دهندگان وب، توسعه دهندگان برنامهها، برنامه نویسان و همچنین بسیاری از کاربران دیگر میباشد.
Adobe Photoshop CC یک پردازشگر گرافیکی است که بدست شرکت ادوبی گسترش یافته و برای ایجاد، ترکیب، ویرایش، بازسازی و یا دگرگونی عکسها و نگارهها بکار میرود. فتوشاپ برای سیستمعامل ویندوز و مکینتاش بهکار میرود. همچنین نگارشهای گوناگون این نرمافزار تا نگارش دهم، در سیستمعامل لینوکس نیز با کمک ابزارهای میانه (مانند کراساوور) قابل استفادهاست.
HTML مخفف عبارت Hypertext Markup Language است. این زبان در واقع یک نوع زبان نشانهگذاری استاندارد برای ایجاد صفحات وب و وب اپلیکیشنها محسوب میشود. در واقع HTML را عنصر کلیدی صفحات وب میدانند و تمامی زبانهای برنامهنویسی برای طراحی سایت، به شکلی به HTML وابسته هستند. با استفاده از این زبان و CSS و جاوا اسکریپت، تکنولوژیهای بنیادین برای شبکه جهانی وب تشکیل میشود. مرورگرها اسناد HTML را از وب سرور یا مخزن لوکال (Local) دریافت کرده و آنها را به صفحات وب چند رسانهای تبدیل میکنند. در واقع HTML ساختار معنایی صفحات وب را تعریف کرده و شامل مشخصات ظاهری سند است.
وردپرس، یک سیستم سایت ساز و پکیج راه انداز وب سایت و وبلاگ (از هر نوع و هر مدل است) که به صورت رایگان شما می توانید آنرا از طریق وب سایت رسمی وردپرس (فارسی یا انگلیسی) دانلود کرده و بر روی فضای اینترنتی خود نصب کنید (فضای اینترنتی همان فضایی است که سایت شما و محتویات آن بر روی آن فضا قرار میگیرد) و سپس وب سایت خود را به طور کامل با جزئیات و امکانات متفاوت و طرح دلخواه بر روی آن راه اندازی کرده و مطالب و بخشهای مختلف سایت را خودتان مدیریت کنید.
Backbone.js یک کتابخانه جاوا اسکریپت کوچک و بسیار مفید است که با استفاده از اجزای ارائه شده توسط آن می توان برنامههای تحت وب و وبسایت های بسیار مدرن و زیبا ایجاد نمود. همچنین امکان توسعه نرم افزار های پیچیده دادهمحور (data driven) و نوشتن کدهای JavaScript به صورت ساختار یافته فراهم میآورد. این کتابخانه بر اساس الگوی MVP طراحی شده است. کتابخانه جاوا اسکریپت بک بن، ساختاری برای طراحی برنامه های کاربردی وب است که با ارائه مدل های با ارزش کلیدی، رویداد های سفارشی و مجموعه ای غنی از API کاربردی، به همراه اتصال به رابط کاربری JASON ، امکان طراحی یک برنامه خوب و بی نقص را فراهم می آورد.
اگر به طراحی سایت و مسائل مربوط به آن علاقه داشته باشید، حتما پیش از این نام CSS به گوشتان خورده است. اما واقعا CSS چیست و چه کاربردی دارد؟ عبارت CSS که در همه جای طراحی سایت کاربرد دارد، مختصر شده از عبارت سه کلمهای Cascading Style Sheets به معنی «برگههای سبک آبشار» یا «برگههای آبشاری» است. شاید شما هم با خودتان فکر کنید چرا آبشاری؟ چرا باید روی یکی از مهمترین عناصر تشکیل دهنده طراحی وب سایت چنین اسمی گذاشته شود؟ آبشاری بودن برگههای CSS به این معنی است که استایل، کلاس یا هر چیزی که به یک برگه CSS داده شود، روی عناصر فرزند (Children) این برگهها هم تاثیرگذار خواهد بود. به عنوان مثال اگر شما رنگ متن را در یک برگه CSS قرمز تعیین کنید، این به معنای قرمز بودن تمام سرنویسها (هدینگ) و پاراگرافهای متنی است که قرار است در این برگه CSS نوشته شود.