مجموعه ویدئو های آموزش دینامیک استاد روح الله دهقانی فیروزآبادی.
روش اجزاء محدود یا روش المان محدود (به انگلیسی: Finite Element Method) که به اختصار FEM نامیده میشود، روشی است عددی برای حل تقریبی معادلات دیفرانسیل جزئی و نیز حل معادلههای انتگرالی. اساس کار این روش حذف کامل معادلات دیفرانسیل یا سادهسازی آنها به معادلات دیفرانسیل معمولی، که با روشهای عددی مانند اویلر حل میشوند، میباشد. در حل معادلات دیفرانسیل جزئی مسئله مهم این است که به معادله سادهای که از نظر عددی پایداراست -به این معنا که خطا در دادههای اولیه و در حین حل به حدی نباشد که به نتایج نامفهوم منتهی شود- برسیم. روشهایی با مزایا و معایب مختلف برای این امر وجود دارد، که روش اجزاء محدود یکی از بهترین آنهاست. این روش درحل معادلات دیفرانسیل جزئی روی دامنههای پیچیده (مانند وسایل نقلیه و لولههای انتقال نفت)، یا هنگامی که دامنه متغیر است، یا وقتی که دقت بالا در همه جای دامنه الزامی نیست یا اگر نتایج همبستگی و یکنواختی کافی را ندارند، بسیار مفید میباشد. به عنوان مثال در شبیهسازی یک تصادف در قسمت جلوی خودرو، نیازی به دقت بالای نتایج در عقب خودرو نیست. ..
مکانیک پرواز بخشی از دانش مکانیک است که به قانونهای فیزیکی حاکم بر وسائل پرنده مانند هواپیما میپردازد.
Developing Unified Asset Systems in Illustrator ، فیلم آموزشی توسعه سیستم های دارایی متحد در ایلیستریتور می باشد که برای علاقمندان به انجام این تکنیک با استفاده از این نرم افزار ، توسط شرکت Digital Tutors ، تهیه و در اختیارشان قرار گرفته است . در این فیلم آموزشی شما با چگونگی استفاده از Illustrator برای انجام اینگونه طراحی آشنا خواهید شد تا بتوانید در طراحی های خود از آنها استفاده نمایید .
عملکرد هواپیما(Aircraft Performance) یکی از درس های پایه ای رشته هوافضا می باشد. این درس شامل مفاهیم پایه در مورد بخشهای سه گانه “بال و بدنه”، “جلوبرندگی” و “سیستم” های هواپیما می باشد، این مفاهیم برای تحلیل و پیش بینی عملکرد هواپیما ضروری می باشد. ویژگی های عملکردی هواپیما تا حد زیادی در میان هواپیماهای مختلف متفاوت است. علاوه بر این، وزن هواپیما، شرایط جوی و عوامل زیست محیطی خارجی نیز به طور قابل توجهی می توانند بر عملکرد هواپیما تاثیر بگذارند. در این درس به توضیح و بررسی همه این عوامل پرداخته خواهد شد.
این درس به تحلیل و طراحی ماشین های گوناگون و سازه های بارور می پردازد.
برای تحلیل و طراحی یک سازه مشخص نیازمند محاسبه تنش ها و تغییر شکل های ایجاد شده در آن هستیم که در درس مقاومت مصالح این موارد پوشش داده می شود.
ایرودینامیک متشکل از “ایرو” و “دینامیک” شاخه ای از مهندسی هوافضا می باشد که به بررسی حرکت جسم صلب مانند پره هواپیما در هوا می پردازد.این درس زیرشاخه ای از دروس مکانیک سیالات و دینامیک گازها می باشد.در این درس بررسی نیروهای وارد بر جسم جامد-نیروی برا, نیروی پسا- نحوه محاسبه آن ها , مطالعه رژیم های مختلف جریان و نحوه محاسبه انها مورد بررسی قرار می گیرد.