این مجموعه با زمان ۴۹ ساعت در قالب۸۰ فیلم مجزا برای درس “هیدرودینامیک پیشرفته” تهیه شده که در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی معماری دریایی (کشتی سازی) ارایه میشود. سیلابس این درس شباهتهای زیادی با دروس مکانیک سیالات پیشرفته و هیدروآیرودینامیک در رشته مکانیک و هوافضا دارد. اهم مطالب این درس بصورت زیر است: بی بعدسازی و تشابه، لایه مرزی و تشریح جدایش جریان، معادلات ناویراستوکس، معادلات RANS، توابع دیواره و مشخصات آنها، مدلسازی جریان آشفته و مدلهای آشفتگی، معادلات حرکت و ضرایب هیدرودینامیک، جریان آشفته و مدلسازی جریان، محاسبه جرم افزوده، مفاهیم نگاشت و کاربرد نگاشت همدیس در محاسبه ضرایب هیدرودینامیکی، محاسبه جرم افزوده کشتی، حرکات کشتی در امواج (دریامانی) و محاسبه ضرایب هیدرودینامیکی، نیروها و ممانهای تحریک در اثر امواج و مختصری از مانور کشتی.
مجموعه ویدیو های آموزشی روش های تولید توسط استاد علیرضا صادقی.
مجموعه ویدئو های آموزش متالوژی در تولید استاد علیرضا صادقی.
درس استاتیک یکی از دروس پایه ای رشته مکانیک و سایر رشته های مرتبط هست. پایه و اساس این درس قوانین نیوتن است که به ما کمک می کند مسائل را با استفاده از ابزارهایی که در این درس آشنا خواهیم شد، تحلیل کنیم. اجسام مورد بررسی در استاتیک صلب و بدون حرکت در نظر گرفته می شود. از مهمترین مباحث این درس، بحث تعادل می باشد که ما در اصل اول مورد بررسی قرار خواهیم داد که قوی ترین ابزار ما برای تحلیل سازه ها می باشد.
این درس یک درس سه واحدی در مقطع کارشناسی رشته مهندسی کشتی سازی است که به مبحث هیدرودینامیک و رانش کشتی ها می پردازد و در کنکور کارشناسی ارشد نیز مطرح است. محاسبه مقاومت حرکت، طراحی پروانه و تخمین توان مورد نیاز موتور کشتی از جمله مهمترین مباحث این درس است.
MeshFusion Workflows in MODO ، فیلم آموزشی گردش کار مش فیوژن در مودو می باشد که برای علاقکمندان به این نرم افزار و استفاده از این روش تهیه و توسط شرکت Digital Tutors منتشر گردیده است . در این فیلم آموزشی شما عزیزان با چگونگی بکارگیری این روش در MODO آشنا خواهید شد تا بتوانید در طراحی های خود از آن کمک بگیرید . Justin Marshall که مدرس فیلم آموزشی MeshFusion Workflows in MODO می باشد با بیان مقدمه ای موارد آموزشی در این دوره کار خود را آغاز می کند و در ادامه به شما مباحثی از قبیل چگونگی استفاده از رابط مش فیوژن ، ایجاد یک آیتم فیوژن ساده ، تغییر گزینه های صفحه نمایش ، نوار اصلاح ، ایجاد یک آیتم فیوژن شماتیک ، نوشتن هندسه چند ضلعی و بسیاری موارد دیگر را آموزش خواهد داد تا بطور کامل با این مبحث آشنا شوید . همچنین می توانید برای درک بهتر این مفاهیم همزمان با دیدن فیلم آموزشی MeshFusion Workflows in MODO از پروژه ی تمرینی موجود در این دوره نیز استفاده نمایید .
Developing Unified Asset Systems in Illustrator ، فیلم آموزشی توسعه سیستم های دارایی متحد در ایلیستریتور می باشد که برای علاقمندان به انجام این تکنیک با استفاده از این نرم افزار ، توسط شرکت Digital Tutors ، تهیه و در اختیارشان قرار گرفته است . در این فیلم آموزشی شما با چگونگی استفاده از Illustrator برای انجام اینگونه طراحی آشنا خواهید شد تا بتوانید در طراحی های خود از آنها استفاده نمایید .
معرفی درس: طراحی اجزا ماشین ۲ از سر فصل های مهم این درس میتوان موارد ذیل را نام برد: ۱- یاتاقان لغزشی Jaurnal bearings ۲- یاتاقان غلتشی (Rolling Bearing – ball & Roller) ساچمه ای و غلتکی ۳- دستگاههای انتقال قدرت خم پذیر یا خم شو ۴- چرخدنده ها ۵- کلاچها و ترمزها و کوپلینگ (قفل محور) مراجع این درس : ۱-Mechanical Engineering Design, Shigley & Michel, Mc Grawhill Book Co.New York. ۲-Machinary Handbook, 25th Edition, Industrial Press Inc.
معرفی درس: این درس یکی از کاربردی ترین و مفهومی ترین دروس مهندسی مکانیک است. سرفصل های درس عبارت است از: -اهرم بندیها و تحلیل آن -بادامکها -چرخهای طیار -چرخ دنده ها -توازن سیستمهای دوار -توازن سیستمهای رفت و برگشتی -اثرات ژیرسکوپی -نیروها و گشتاورها مراجع این درس: ۱- Design of Machinary, R.L. Norton, Mc Graw Hill, 1992. ۲- Theory of Machines and Mechanisms, J.E. Shigley, J.J. Uicker, Mc Graw Hill, 1995. ۳-Computer-Aided Analysis of Mechanical Systems, P.E. Nikravesh, Prentice Hall, 1988.
معرفی درس: کنترل اتوماتیک این درس به تجزیه، تحلیل و کنترل سیستم ها ی خطی تغییرناپذیر با زمان اختصاص دارد. در بخش اول درس، نحوه مدلسازی سیستم های مختلف مکانیکی، الکتریکی و الکترومکانیکی و رفتار دینامیکی آنها هم در حوزه زمان و هم درحوزه فرکانس مطالعه می شود. در بخش دوم، روش های مختلف کنترل این سیستم ها و رسیدن به مشخصات خروجی مطلوب مورد بررسی قرار می گیرد.